Kilpailuasiaa ja uusia dokumentteja

Laskuvarjotoimikunta on päivittänyt materiaalipankkiin uusia dokumentteja. Alla on listattuna viimeisimpiä päivityksiä. Materiaalia on muutenkin päivitetty kevään mittaan todella paljon, joten kannattaa käydä varsinkin koulutus ja turvallisuus -osion dokumentit läpi ja varmistaa, että kerhossa on käytössä uusimmat versiot. 

Kilpailutuloksia ja ennätyksiä

Kauden ensimmäiset SM- ja MM-kilpailut ovat jo takana. SM-kilpailut olivat Helsingissä ja MM-kilpailut Lillessä Ranskassa. Suomalaisista MM-kisoihin osallistuivat FS4-joukkue Pro-Team ja VFS4-joukkue Wait for it. Lisäksi solo freestylessä kisasivat Inka Tiitto ja Heidi Lindewall. Laskuvarjotoimikunta hyväksyi toukokuun alun kokouksessaan neljä uutta Suomen ennätystä. Niistä kaksi lennettiin SM-kilpailuissa ja toiset kaksi MM-kilpailuissa.

Pro-team

Ennätyksistä peräti kolme teki FS4 joukkue Pro-Team (Kimmo Pohjola, Kalle Pohjola, Eija Suvala, Emilia Sormunen, Juho Mikkola). SM-kilpailuissa joukkue teki sekä yhden kierroksen ennätyksen (35 p / 9,H,M,G) että 10 kierroksen keskiarvokilpailuissa ennätyksen (24,2 pistettä) MM-kilpailuissa joukkue paransi keskiarvoennätystään 24,6 pisteeseen.

MM-kilpailujen toinen SE tuli VFS sarjassa. Wait for it -joukkue (Jenni Mansner, Viivi Naakka, Jaakko Sormunen, Juha-Matti Sironen) paransi 10 kierroksen keskiarvoennätyksen 14,2 pisteeseen.

Wait For It

FAI on hyväksynyt maailman ennätyksiä joissa oli mukana suomalaisia ja jotka hypättiin jo vuonna 2017! Ennätyksiksi hyväksyttiin seuraavat hypyt:

  • FS suurin sekvenssi 2 p 219-way (Petri Mastola, Nadja Lönnroth) 25.10.2017 Eloy, AZ (USA)
  • FS suurin sekvenssi 3 p 217-way (Petri Mastola, Nadja Lönnroth) 27.10.2017 Eloy, AZ (USA)
  • CF 10-hengen yöhyppy (Pasi Pirttikoski) 26.11.2017 Sebastian, FL (USA)

Laskuvarjotoimikunta onnittelee ennätyksen tekijöitä!

Kotimaan taivaskilpailuissa on myös tapahtunut pieniä muutoksia. Tarkkuushypyn SM-mitaleista hypätään Immolassa 12.-14.07.2019. CF ja CP SM-kilpailut pidetään Vesivehmaalla 7.-9.8.2019 ja muiden taivaslajien (FS, WS, FF) SM-kilpailut Utissa 12.-16.8.2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *