Laskuvarjotoimikunnan tulevia tapahtumia

Kerhopomopalaveri (KePoPa) Helsingissä 2.-3.11.2019

Perinteinen kerhopomopalaveri pidetään jälleen tänäkin vuonna. Paikka on Hotelli Arthur ja Fööni. Opettavainen laskuvarjolajin tapahtuma on oiva paikka hyvän ohjelman lisäksi vaihtaa tietoja ja kokemuksia kerhojen välillä. Kutsuttuina ovat kerhojen aktiivitoimijat, toimihenkilöt ja kouluttajat.

Tarkempi ohjelma ja kutsukirje on lähetetty kerhoille ja kouluttajille 30.9.

Lisätietoja lt@laskuvarjotoimikunta.fi

Kalustotapaaminen Tampereella 16.11.2019 PERUTTU

Kalustohenkilöiden tapaaminen on osallistujapulan vuoksi peruttu tältä syksyltä.

”Kalustohenkilöiden koulutus- ja keskustelutapahtuma järjestetään Tampereella O’Connel’s Irish Barissa 16.11.2019 klo 10.00 – 18.00. Tapahtumapaikan osoite Rautatienkatu 24 välittömästi rautatieaseman läheisyydessä.

Ohjelmassa on kalustotyöryhmän ajankohtaiset asiat, perehtyminen pakkolaukaisureppujen sulkemiseen ja ennenkaikkea paljon työnäytöksiä. Perehdymme useiden eri merkkisten reppujen pakkaamiseen. Tarkempi ohjelma lähetetään kalustohenkilöille sähköpostissa.

Lisätietoja ktr@laskuvarjotoimikunta.fi

Turpaboogie Tampereella 1.-2.2.2020

Vuoden 2020 Turpaboogie järjestetään tampereella helmikuun alussa. Ohjelmassa on luvassa tuttuun tapaan puheenvuoroja monista eri asioista laskuvarjohyppäämiseen liittyen, iltaohjelmaa tietenkään unohtamatta.

Parhaiten pysyt kärryillä Turpiksiin liittyvästä informaatiosta facebook-tapahtuman kautta.