Tarjouspyyntö laskuvarjohyppääjän oppaan kuvamateriaalista

Laskuvarjotoimikunta pyytää tarjouksia videoiden ja kuvien ottamisesta talvella 2020-2021 uusittavaan laskuvarjohyppääjän oppaaseen.

Tarjoukset kuvauksien (osan tai kokonaan) toteuttamiseksi sisältäen mahdollisesti myös videoiden editoimisen pyydetään toimittamaan sähköpostilla Laskuvarjotoimikunnalle osoitteeseen lt@laskuvarjotoimikunta.fi 26.1.2020 mennessä.

Päätös tehdään LT:n kokouksessa 31.1.2020. Valitun toteuttajan kanssa tehdään erillinen sopimus. Maksu tapahtuu työkorvauksena (yksityishenkilöt) tai normaalilla laskulla (ennakkoperintärekisterissä olevat tai kerhot). Tarjouksessa pitää eritellä käytetty kuvauskalusto, konetyypit, kuvaajat ja oppilassuorituksien esittäjät sekä muut oleelliset tarjouksen antajan mielestä oleelliset asiat. Aikataulusuunnitelma on hyvä lisä, mutta materiaalin tulee olla toimitettuna LT:lle sovitulla tavalla käsiteltynä viimeistään 15.10.2020. Kuvat ja videot jäävät LT:n omaisuudeksi ja niitä voidaan käyttää täysin LT: n määrittelemällä tavalla ilman lisäkorvausta.

Lisätietoja antaa Pauli Sillanpää, pauli.sillanpaa@laskuvarjotoimikunta.fi

Tarkempi kuvaussuunnitelma ja ohjeet oheisessa liitteessä:
Tarjouspyyntö Laskuvarjohyppääjän oppaan kuvien ja koulutusvideoiden toteuttamisesta