Lisenssin voi nyt uusia jäsenpalvelussa

Lisenssin uusiminen on nyt mahdollista Ilmailuliiton jäsenpalvelussa. Olemassaolevan lisenssin voi kätevästi uusia jäsenpalvelussa. PDF-lomaketta tarvitsee ainoastaan uuden lisenssin hakemiseen, lisenssin korottamisen sekä kouluttajakelpoisuuksien hakemiseen ja uusimiseen.

Ohjeet lisenssin uusimiseen

1. Kirjaudu jäsenpalveluun sähköpostiosoitteellasi tai jäsennumerollasi. Sähköpostiosoitteen on oltava sama, jonka olet ilmoittanut aiemmin Ilmailuliitolle.
  2. Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa, pyydä uusi salasana kirjautumislaatikon alapuolelta löytyvällä painikkeella. Järjestelmä lähettää sen sähköpostiisi vaikka ei siitä ilmoita. Siinä voi olla pieni viive, malta odottaa.
  3. Voimassa olevan lisenssin tiedot löytyvät jäsenpalvelusta lisenssit-sivulta.
  4. Laita kursori viimeisimmän myönnetyn lisenssin tai kelpoisuuden päälle.
  5. Sivun yläreunassa ohjeistuksen vasemmalla puolella on Lisenssin uusiminen -nappi, josta pääset uusimaan lisenssin.

Lisenssin uusimisen jälkeen voi mennä muutamia tunteja, ennen kuin se näkyy kännykässä Cardu-korttina. Cardu-kortin voi joutua päivittämään pyyhkäisemällä näyttöä Cardu-kortin ollessa niin sanotussa lompakko-tilassa.

Huomioitavaa

• Etsi tiedot hyppypäiväkirjastasi valmiiksi. Lisenssiä uusiessasi tarvitset seuraavat tiedot: Hyppyjen määrä viimeisten 12 kuukauden aikana (vähintään 10) ja hyppyjen määrä yhteensä.
  • Lisenssin voi uusia sähköisesti jäsenpalvelussa vielä 31.3. jälkeenkin, kunhan sinulla on ollut liiton myöntämä lisenssi aiemmin.
  • Jos et näe lisenssin uusimissivun alalaidassa ”lähetä” nappia, pidä CTRL -pohjassa ja rullaa hiirellä näyttöä pienemmäksi. Tämä korjataan. Ongelma on tullut ilmi tilanteissa, joissa on pieni resoluutio ja näyttö.

Lisätietoa lisenssin uusimisesta on Ilmailuliiton nettisivuilla.