Kiinnostaako koutsaaminen?

Onko sinulla intoa valmentaa tuoreempia laskuvarjohyppääjiä? Nyt on mahtava tilaisuus saada opastusta ja työkaluja oman koutsauksen kehittämiseksi.

Laskuvarjotoimikunta järjestää maksuttoman valmennusseminaarin laskuvarjohyppääjille. Seminaari järjestetään lauantaina 2.4.2022 klo 12 Föönillä. Seminaari on tarkoitettu erityisesti kokeneemmille hyppääjille, jotka ovat kiinnostuneita valmentamisesta ja haluavat auttaa tuoreita hyppääjiä harrastuksen alkutaipaleella.

Seminaarissa keskustellaan yleisellä tasolla valmentamisesta sekä erityisesti laskuvarjourheilua koskevista asioista. Yleisen osion jälkeen jakaudutaan lajikohtaiseen pohdinnan äärelle (fs/free/wingsuit).

Seminaarin vetävät Jorma Löfgren, Leena Väistö, Mauri Väistö ja Sami Sucksdorff.

Huom! Seminaariin voi liittyä mukaan myös etänä.

Ilmoittautumiset 28.3 mennessä: https://link.webropol.com/s/valmennusseminaari2022

Fööniin pääsevät 20 ensimmäistä ilmoittautujaa, etäosallistumiseen ei ole rajoitusta.