Valmennusseminaari sai hyvän vastaanoton

Laskuvarjotoimikunta järjesti 2.4. valmennusseminaarin Föönissä. Osallistujia oli yhteensä lähes kolmekymmentä sekä paikan päällä että etänä. Seminaari oli tarkoitettu erityisesti kokeneemmille hyppääjille, jotka ovat kiinnostuneita valmentamisesta ja haluavat auttaa tuoreita hyppääjiä harrastuksen alkutaipaleella.

Seminaarissa keskusteltiin yleisellä tasolla valmentamisesta sekä erityisesti laskuvarjourheilua koskevista asioista. Myös lajikohtaisia asioita pohdittiin keskustellen ja käytännön esimerkkien avulla. Seminaarin vetivät Jorma Löfgren ja Leena Väistö. Lajikohtaisissa ryhmissä vetäjinä olivat lisäksi Pasi Pirttikoski, Sami Sucksdorff ja Mauri Väistö.

Tilaisuuden yhteinen osuus myös videoitiin, voit katsoa sen tästä (YouTube) ja ladata esitysmateriaalin tästä (pdf).