CP:n SM- ja PM-kilpailut ovat päättyneet suomalaisten mitalijuhlaan

Tänä vuonna CP-kisat kilpailtiin Tanskassa 18.-20.7.. Samanaikaisesti käytiin sekä eri Pohjoismaiden kansalliset kilpailut että avoimet PM-kisat. Open-sarjassa kilpailivat Ville Finnilä, Juho Mäntylä, Jesse Salmenoja ja Juha-Matti Sironen, intermediate-sarjassa Lauri Luostarinen ja Kalle Rauva.

Avoimissa PM-kilpailuissa Juho Mäntylä sijoittui hienosti toiseksi nopeudessa, tarkkuudessa ja yhteistuloksessa sekä kolmanneksi tarkkuudessa. Freestylessä hän tuli kolmanneksi. Mestaruuden kaikissa lajeissa voitti argentiinalainen Marcos Darman.

Open-sarjassa oli 18 kilpailijaa. Kokonaiskilpailussa Juha-Matti Sirosen sijoitus on 7., Jesse Salmenojan 9. ja Ville Finnilän 17.

Intermediate-sarjan Pohjoismaiden mestaruuden voitti Kalle Rauva ylivoimaisella, lähes kahden sadan pisteen erolla hopealle tulleeseen Tanskan Peter Halgadaliin. Kalle voitti kaikki lajit. Lauri Luostarinen sijoittui kahdeksan kilpailijan joukossa neljänneksi.

Suomi voitti Pohjoismaiden mestaruuden joukkuekilpailussa.

Open-sarjan kokonaiskilpailussa Suomen mestaruuden voitti Juho Mäntylä, hän voitti myös kaikki lajit mukaan lukien freestylen.
Intermediate-sarjan Suomen mestaruuden voitti Kalle Rauva samoilla meriiteillä, kokonaiskilpailun ja kaikki lajit. Freestyleä ei intermediatessa hypätty.

Laskuvarjotoimikunta onnittelee kaikkia kilpailijoita!

Kaikki tulokset voi katsoa InTime Scoringin verkkosivuilta.